6.7.2015

Vapaus on unelma

IMG_1461
    
         Rajattu elämä,
         punottu muihin ihmisiin
         ketjulla loputtomalla
                                                                Voiko sitä ikinäkään lentää täysin vapauteen?

muokkaus9 
Peilissä näen jo ääriviivani sumeat.

muokkaus7 muokkaus2 muokkaus1 muokkaus13 IMG_1519 muokkaus12 muokkaus8 muokkaus5 1800-luvun talot Turussa saivat miettimään kuinka upeaa olisikaan elää idyllisessä pikkukylässä. Tuntisi luonnon lähellä ja osana itseään, naapurit olisivat läheisiä ja mikä parasta puolet elämästä ei menisi kännykän tuijottamiseen. Ihan tosi, haluaisin poistaa whatsapin mutta ilman sitä ei vain tule toimeen... Mihin tämä maailman onkaan menossa?

12 kommenttia:

  1. Tosi kauniita kuvia, ne on kivasti laitettu! Mun mieleen sais olla hieman enemmän tekstiä.
    Mukavaa kesää!

    http://imonlyforyoublog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Pakko myöntää että parissa viime postauksessa on ollutkin aika vähän tekstiä, mutta ei kai ole ollut niin kovaa kirjoitus fiilistä lähiaikoina :D

      Poista
  2. Upeita kuvia! Sä kirjoitat myös tosi hyvin. Ja tää sun erilainen kirjoitustyyli tekee tästä sun blogista tosi kivan omaperäisen. :)

    VastaaPoista
  3. Kivan omaperäinen blogi! ;-)

    Kiitos kysymyksistä!

    VastaaPoista
  4. Eikä, ihana blogi! Jään kyllä seurailemaan. Et uskokaan kuinka hyvin pystyn samaistumaan tähän tekstiin: olisi niin ihanaa asua tuon kaltaisessa kylässä, kaukana entisajasaa ilman mitään turhia älypuhelimia yms. Olisi vapauttavaa juuri esim. poistaa whatsapp mutta ei siihen vain kykene! :D

    www.mmariaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista!! Pakko sanoa että huomattavasti auttoi tota turhautumista kännykkään kun vähensin vähän yli viikon ajan kännykän käyttöä huomattavasti :D Lopulta ei enää edes haittaa vaikka se kännykkä on lojunut koko päivän kassin pohjalla!

      Poista
  5. kaunis ja yksinkertainen blogi! tosi hyviä kuvia!

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia ja kivan taiteellinen postaus! 8)

    VastaaPoista