24.10.2015

Menneisyyden haamut

IMG_3034 IMG_3042 IMG_3052 IMG_3032 IMG_3062 IMG_3069 IMG_3066
       Sanotaan,
       että menneisyyttä
       ei saisi kaivella

       mutta sieltähän juuri
       ne vastaukset löytyvät

       jos vain osaa katsoa

       Neljä syksyä sitten
       imin itseeni vaikutteita,
       sen verran vahvoja,
       että ne ovat yhä olemassa

       aivan kuin viiniin kaataisi vettä,
          se haalistuu
       muttei vaikutus ole poissa

       elämän piikkejä
       joka kulmassa

       siksi minulla on miljoona syytä
       sanoa sinulle ei

26 kommenttia:

  1. voi että rakastuin tähän sun blogiin !! menee ehottomasti heti lukulistalle.
    nää kuvat on tositosi kivoja, kirjotat hyvin ja tää ulkoasu on mukavan simppeli ja kaunis. ainaki mun silmää miellyttää kovin :-) !!

    http://anniinx.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. miekin kyllä ihastuin tähän siun blogiin heti! Ulkoasu on aivan ihana, simppeli ja kaunis! Kuvat on todella hyvänlaatusia ja kauniita. En kyllä keksi mitään parannusehdotuksia! :) jatka samaan malliin!

    Http://charlotta-sofia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi! On aina niin kiva kuulla positiivista palautetta :)

      Poista
  3. Tosi kauniita kuvia niinkuin aina! Ja ihania tekstejä jotka saa omiakin ajatuksia liikkeelle! Ainoa mitä kehittäisin tässä, olisi että kuvat olisi suurempia mutta sekin on makukysymys :)

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) En oikein uskalla laittaa kuvia suuremmiksi, koska pelkään että sitä mukaa myös laatu kärsii. Muutenkin niin kätevää kun flickrissä saa suoraan tän kuvien koon enkä oo jaksanut muunnella sitä haha :D

      Poista
  4. Osaisimpa kirjoittaa yhtä kauniisti kuin sä ! Miten ihanasti just noi kuvat sopii niin hyvin tuohon tekstiin - varmaan silleen kyllä olit ajatellutkin. Mun mielestä kuvat pääsis vielä paremmin oikeuksiinsa isompi kokoisina, mutta sehän on tietty aivan makuasia. Jään kyllä ehdottomasti lueskelemaan lisää sun tekstejä...

    http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista! Itse tykkään näistä kuvista enemmän näin, mutta kuten sanoit makunsa kullakin :D

      Poista
  5. Ulkoasusi on huoliteltu, kaunis ja simppeli. Kaikki sopii toisiinsa. Mielestäni ulkoasusi on täysin kunnossa! Ja sisältö... Aivan upeaa!! Jokainen tekstisi herättää ajatuksia ja saa miettimään. Samaistun myös moniin. Ihana blogi sinulla ♥

    http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kommentti, kiitos taas sulle! ♥ Sait hymyn huulille :)

      Poista
  6. Suloisia kuvia. Yleensä ajattelen että Suomessa syksyt ovat rumia. Mutta nehän on vain harmaita. On sekin ihan kaunista omalla tavallaan. Jotenkin vaan kaikki trooppinen tuntuu kivemmalta, mutta kyllä tällainen kuollut harmauskin on kivaa. Sopii meidän suomalaisten luonteisiin :D

    remainsoftoday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oot kyllä oikeessa että tää harmaus sopii suomalaisille :D Onhan silti joskus värikkäitä syksyjäkin. Tuntuu hassulta kun mulla on tasan kolmea vuotta sitten otettuja kuvia ihan samasta paikasta, ja silloin puut olivat kauniin värikkäitä ja oli lunta!

      Poista
  7. Upeita kuvia! Muutenkin sun blogilla on ihanan simppeli ja yksinkertainen ulkoasu, mutta ulkoasu ei ole silti liian tylsä, koska on muutakin väriä kuin valkoista :) Kirjoitat ihania tekstejä <3

    Blogissani juuri julkaistu postaus hiusten vaalentamisesta C-vitamiinilla! Käy kurkkaan, mitä mun hiuksille tapahtui!

    http://tiiamariaemilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania kuvia kyllä! Muutenkin tää on tosi kiva blogi. :)

    VastaaPoista
  9. Runoilusta ja valokuvista tykkäävänä tää blogi veti mut ihan täysin mukanaan! Täytyy paremmalla aikaa selailla vielä pitemmälle postauksia. Pakko kysyä, mistäpäin nämä kuvat mahtavat olla? :)

    -P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sikana! Ja kuvat on jostain päin Vuokattia :)

      Poista
  10. Sun blogi on jotenki aivan älyttömän kaunis ainaki mun silmään! Mä ite tykkään siitä että sun kuvat on just ton kokosia ja että tää "keskiosa" on tällänen hieman kapeempi :-) Ei oo mitään liian vähän eikä mitään liikaa koska henkilökohtasesti en esimerkiks tykkää et jos tuol gadgeteis olis mitään ylimäärästä ja harmaa sävymaailma on aina toimiva ja kuvatki toimii jotenki sulavasti tässä. Ja postausten sisällöstä tykkään jotenki, tulee jotenki rauhallinen olo tätä sun blogia lukiessa! Tykkään älyttömästi, pakko liittyy lukijoihin.

    http://notttwice.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, aivan ihana kommentti! Kiitos ♥ Itsekin tykkään mieluummin vähän pienemmistä kuvista ja muutenkin ne sopii musta paremmin kun tekstiosakin on aika kapea. Ja tervetuloa lueskelemaan :)

      Poista
  11. Ihana blogi ja tosi kivoja kuvia, olisin kyllä ehkä jäänyt kaipaamaan jonkinlaista banneria! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä pointti muuten, harmi että oon niin huono väsäämään bannereita :D

      Poista
  12. Ei jestas miten ihania kuvia! ♥ Tuli tosi tyyni olo ja kuvista huokuu tietynlainen ''henkisyys''. Aivan mahtava blogi, tosi inspiroiva :)

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Kuten kaikki muutkin mä oon aivan otettu tän ulkoasun kanssa! Ainoo mitä ehkä kaipaisin on jotkut social media linkit jos ne on mahdollista liittää silleen ei massasti mutta sekin on tietty ihan mahtavaa jos oot vaan valinnut olla jakamatta kaikkea elämää lukijoiden kanssa! (:

    Muuten pitää kyllä sanoa että runoilet aivan älyttömän kauniisti ja jotenkin saat kirjoitettua niin paljon enemmän kuin vain ne rivit mitkä laitat (jos tosta voi nyt älytä mitään...) Ootko sä aina kirjoittanu runoja? (:

    lyydialau.wordpress.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista! Ja tosiaan haluan pysyä aika anonyymina, esim. en ole ikinä laittanut omasta naamastani tänne kuvia joten en myös jaa tänne mun sosiaalista mediaa :) Haha kyllä mä älysin, ja muistan kuinka kirjoitin ekat runot seiska luokalla :D Oon kirjoittanut aina, mutta jotenkin ne teksti muuttuivat pelkästään runo muotoon kun perustin tän blogin :)

      Poista