19.6.2015

Take my heart as you're leaving...

I don't need it anymore.
muokkaus12 muokkaus11 muokkaus13 Istun puoli tuntia tuijottaen tyhjää ruutua. Päässäni riehuu myrsky, mutta en saa yhtäkään sanaa puristettua ulos. En osaa päättää, en tiedä mitä haluan, en tiedä mitä tunnen. Eikö joku voisi vain päättää puolestani? Tai eikö joku voisi vain antaa diagnoosin siitä mikä minua vaivaa, kun itse en osaa vastata edes siihen?
Teen kaiken aina loppujen lopuksi sillä samalla kaavalla, vaikka en aluksi ikinä tarkoittanutkaan sen menevän niin. Päästän lähelle. Annan toivon kukkia, mutta juuri ennen kuin se on puhkeamassa kukkaan, revin kaiken juurineen irti. Kylvän jatkuvasti uusia toivon siemeniä maahan, mutta sitten tulenkin järkiini ja tallaan epätoivoissani ne alut. Minunhan pitää olla vain yksin.
Taas minä kangistuin vanhaan tapaan. Eikö joku voisi vain samalla repiä rintakehästäni sydämeni irti kun teen näin? En näyttävästi tarvitse sitä.

Ja näin minä siis toivotan teille hyvää juhannusta, yhtä hyvissä tunnelmissa kuin Suomen sääkin.

16 kommenttia:

  1. Tosi ihanan oloinen blogi, persoonallinen ja nätti, mutta silti niin siisti ja hillitty. Etenkin näin uudeksi blogiksi teki sen verta suuren vaikutuksen, että taisin löytää tieni sun lukijapalkkiisi! Kannatti siis eksyä tänne puolelle! :-)

    VastaaPoista
  2. Olipa positiivinen yllätys, ulkoasun perusteella erehdyin jo luulemaan tätä taas yhdeksi lifestyle-blogiksi, mutta postauksista paljastuikin kiinnostavampaa tekstiä. :) Erityisesti edellisen postauksen runon ja kukkakuvien vuorottelu toimi.

    VastaaPoista
  3. ihanan kesäisiä kuvia :) hyvää juhannusta sulle!

    VastaaPoista
  4. ihanan yksinkertanen ulkoasu blogillas, johon tuo sopivasti värii sun upeet kuvat!:) tykkään!

    VastaaPoista
  5. ihana postaus! :3

    maailmanrannikoilta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Kaunis blogi! Kivoja kuvia jne. jään seuraajaksi! :)

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia:) Sun blogissa on ihanan selkeä ulkoasu<3 Hyvää kesää sulle!

    VastaaPoista
  8. Ihana tää ulkoasu ja upeat kuvat postauksessa :-)

    VastaaPoista