8.11.2015

Käännekohta 1-1

muokkaus8 muokkaus6 muokkaus7 muokkaus9

                Amorin nuolet
                ammuttiin pahasti vihkoon,
                kun kyse oli meistä

                Missä kohtaa
                ollaan niin epätoivoisia,
                että rakkaus muuttuu
                pelkäksi turmelemiseksi?

                Luullessani tasoittaneeni,
                todistinkin vain molempien häviötä

                Syksy korjaa satoaan pois,
                samoin myös meidät

9 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla, varsinkin noi kuvat on tosi nättejä. :)

    Jäin vaan miettimään kommenttiasi blogissani, kun sanoit että kirjoitusfontti häiritsee... Se on mielestäni sama mikä kaikissa blogeissa... Ihan vaan blogin kehitysmielessä olisi kiva tietää mitä tarkalleenottaen tarkoitit. :)

    http://pinjansilmin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En sitten tiedä lagasiko mun kone, mutta itse ainakin näin sun kirjotusfontin melkein saman kokoisena kuin otsikonkin... Itse tykkään siitä perus mustasta fontista, ja koen melko ison lihavoidun ja harmaan fontin hieman häiritseväksi :/

      Poista
    2. Joo, oon tietoinen siitä että fontti on melko iso... Siihen on vaan sellanen syy kun mun bloggerin perusmalli on ihan erilainen kun esim. vaikka mun serkulla. Pieni fontti näytti jotenkin todella pieneltä siinä... Jos sulla on jotakin vinkkejä miten saisin samanlaisen perusmalliltaan olevan bloggerin niin olisin iloinen. (Mulla siis esim. baneri mennee ihan erikokoiseksi, vaikka en ole muokannut sitä mitenkään.)
      Kiva kun vastasit. :)

      Poista
    3. Sekä oon ihmetellyt miten blogissani fontti näyttää harmaalta... Se on kyllä laitettu mustaksi, mutta silti se näyttää harmaalta... :/

      Poista
    4. Jos haluat pitää sen ison fontin, niin otsikkoa vois myös muuttaa vähän isommaksi, ainakin musta se näyttäisi kivemmalta ja se otsikko ei hukkuisi sinne tekstin joukkoon :) En oikein tiiä mitä tarkotat tolla perusmallilla... :D Mutta itse ainakin oon tapellut kanssa tosi paljon bannereiden kanssa ja varsinkin niiden koon. Sun pitää vaan muokata oikean kokoiseksi se banneri kuvankäsittely ohjelmassa! Mullakin on nykyisestäkin bannerista about 10 eri kokoa, kun pitää vaan kokeilla mikä on just se hyvä koko. Ja tosta fontin väristä en oikein osaa sanoa mitään, en oo ikinä törmännyt tohon... Ootko pistänyt fontin värin mallin suunnittelutyökalun kautta? Joskus voi olla ettei se ihan toimi, ja väri pitää muuttaa html koodin kautta :) Toivottavasti oli edes jotain apua!

      Poista
  2. Olipa kivoja kuvia, varsinkin toinen ja kolmas! Nää sun tekstit on myös kivoja :)

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia joka postauksessa! :)
    http://veronikajasminn.blogspot.fi/

    VastaaPoista