31.5.2015

Kuka minä olen?

muokkaus6     Olen maailman murehtija,
     yksi mitätön tyttö keskellä sekasortoa
     joka haluaa muuttaa kaiken paremmaksi
IMG_8901
     Itsekurini on olematon ja
     tottelen muita välttääkseni riitaa,
     taidan olla myös vähän perfektionisti
muokkaus4      Omistan 48 luettavaa kirjaa,
     sillä haluan pitää kaiken hyvän itselläni
     enkä osaa luopua asioista
muokkaus1
     Etsin epätoivoisesti elämän tarkoitusta
     kerään pakonomaisesti muistoja,
     eikö tällä kaikella pidäkin olla tarkoitus?
IMG_9022
     Nauran ja iloitsen kavereiden kanssa
     mutta kotona vetäydyn suojakuoreen,
     joskus ajatukset lamaannuttavat
muokkaus3
     Jokainen saa sympatiani ja
     uskon todistamattomaan,
     juhlin illan pikkutunteihin saakka
muokkaus2
     Tulevaisuuden unelmat ovat epärealistisia
     enkä hyväksy maailmaa tälläisena,
     elän kauneuden illuusiossa.

22 kommenttia:

  1. Ooh ihania kuvia! Muutenkin kivan erilainen postaus kuin mitä yleensä näkee :-) +rakastan tota mekkoa edellisessä postauksessa! Ihana prinsessamekko x)

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä mielenkiintoisia sommitelmia kuvissa. Blogin ulkoasu on kanssa hieno vaikka vähän keskeneräinen kaiketi. Teksti on ehkä vähän liiankin lähellä reunoja (ekassa postauksessa ainakin), mutta koska oot varmaa vielä säätämässä tätä ulkoasua niin en siitä sen enempiä nipota. :D Hyvältä näyttää mun mielestä. Tosi hyvää kesää sulle kans! :3

    Emma Alhola - Kisaki Seikatsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Ja joo, blogin ulkoasu on vähän "tyhjä" ja keskeneräinen, mutta suuntaa näyttävä kuitenkin :) Mulla onkin vähän ongelmia noiden reunojen kanssa mutta katsotaan mitä saan aikakseksi :D Ja hyvää kesää sullekin!

      Poista
  3. Ihanan kesäisiä ja upeita kuvia! Kuvista välittyy mielettömän kesäinen fiilis. :) Pidän sun kirjoitustyylistä ja se on kivan taiteellista. Sun blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta ja aivan pakko jäädä seurailemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos todella paljon! Tervetuloa seurailemaan :)

      Poista
  4. ihanan kesäisiä kuvia :) hyvää kesää sinne!

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mielenkiintoinen! Se tuli ensimmäisenä mieleen, kun avasin blogisi ensimmäisen kerran. Toivottavasti jatkat samalla, persoonallisella tavalla kirjoittamista koko kesän. En vielä liittynyt lukijaksi, mutta jään seurailemaan. :)

    Pieniä juttuja on, mitä vielä itse muokkaisin ulkoasun suhteen, mutta blogisi uutuudesta päätellen, ei kaikki vielä olekaan ihan loppuun asti hiottua? Esimerkiksi ensimmäisessä postauksessa teksti on liian lähellä vasenta reunaa ja muutenkin painopiste on aavistuksen liikaa vasemmalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista, todella kiva kuulla että blogini vaikuttaa mielenkiintoiselta :-) Ja pakko sanoa että joo, noi reunat on muodostunut pieneksi ongelmaksi etkä ole ensimmäinen ketä on huomauttanut siitä. Aion kyllä vielä korjata asiaa, ja muutenkin blogin ulkoasu ehkä jotenkin tyhjän oloinen, ja siihen toivottavasti tulee muutoksia jatkossa!

      Poista
  6. Ihanasti toteutettu postaus! :) Syvallistä tekstiä.. :D

    VastaaPoista
  7. Vau, tää on jotenki tosi vaikuttava postaus sen puolesta, miten omalaatunen se on. Kiinnitti heti huomion ja haluun jatkaa tän blogin seuraamista ehdottomasti :) Arvostan sitä, kun joku osaa kirjoittaa noin hyvällä tapaa persoonalliseen tyyliin.

    Pinja :)

    Jos kiinostaa, nii käy vilkasemassa munkin blogi http://pinjasinisalo.blogi.net/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kommenttisi piristi :-) Ja käyn vilkaisemassa!

      Poista
  8. Blogin nimi on ihana! Tykkään hyvin paljon :) Kuvat on myös kauniita kesäisiä ja sulla on silmää valokuvaukselle. Itse laittaisin blogin hieman leveämmäksi ja kuvat siten suuremmiksi, mutta sekin on kai makuasia kullekin. Banneriinkin liittäisin jonkin kuvan niin saisi lisää persoonallisuutta :) Kirjoitustyyli on mielenkiintoinen, hyvällä tavalla! Ilmeisesti blogi vielä alussa, kyllä se siitä muotoutuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon, tätä blogin nimeä tulikin mietittyä kauan! Pakko sanoa että olen niin huono väsäämään bannereita että päätin vaan suosiolla tehdä simppelin teksibannerin hah :-D Ja juu olen myös miettinyt tuota kuvien koon suurentamista mutta katsotaan jääkö se pelkäksi harkinnaksi :-)

      Poista
  9. Hieno ja massasta poikkeava blogi sulla! Tykkään erityisesti tosta sivubannerista ja näkee, että oot nähnyt vaivaa ulkoasun suhteen. Kaikki ei voi olla täydellistä, kun aloittaa, kuinkakohan monta kertaa oon itse viilaillut blogia ja vieläkin joku asia pistää silmään.:-D Kirjotat persoonallisesti! Jatka vaan samaan malliin, varmasti kurkkailen välillä miten sulla alkaa rullailemaan.:)

    www.suskuhellu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista paljon! Tosi kiva kuulla että blogini on massasta poikkeava :-) Kyllähän noita tunteja on vierähtänyt ulkoasun luomiseen, eikä kaikki ole vieläkään valmista (ei taida koskaan olla haha) mutta harjoitus tekee mestarin vai mitä :-D

      Poista
  10. Upeita kuvia! :O Tykkään myös sun tavasta kirjottaa, runollinen ja pohtiva tyyli erottautuu massasta. Taijan jäähä seurailemaan vaikken normisti ees tykkää valokuvapainotteisista blogeista :D
    - Aino vapausmatkalla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Musta oli ihana vaihteeksi lukea tälläistä, sun kirjoitustyyli on hirveen ihana, tosi syvällinen ja mietteliäs! Valokuvat on myös hyvän laatusia, tykkäsin kaikin puolin :-)

    http://www.nowhigherthanever.blogspot.fi/

    VastaaPoista